me.....!!!!

me.....!!!!
zUrA aFFiizA

Wednesday, 28 December 2011

Sahabatku
Assalamualaikum…selamat malam ^_^
Hai..salam  persahabatan untuk kamu berempat….
Ermaliana Mustafa…
Farah Wahab…..
Siti Nur Sarah Harun…..
Nur Atiqah Ibrahim…..




Korang…miss u lah…hehehe….ummm….bila tengok pic-pic korang dalam lappy nie…rasa rindu sangat2 time dulu-dulu kan….xmacam sekarang….seorang demi seorang pergi….sedih cangat2….tapi ape-ape pun…kita tetap sahabat kan…biarlah jarak yang memisahkan kita…tapi bukan persahabatan yang memisahkan kita…
Aku mintak maaf oke…sebab akulah yang jarang contact korang…ku bukan xmo contact…tapi ade masalah skit…sepanjang pekenalan kita..aku rasa korang tau kan masalah aku ape..hehehe….im sory sangat-sangat…tapi aku salu egat korang lah…yang jauh mahupun yang dekat…^_^
Korangggg…..thanksss untuk kenagan-kenagan terindah yang kita ciptakan bersama….ema…I miss u….umm…kaulah  selalu dengar cerita mengarut aku…huhuhu….sabar je…gan aku nie kan…kau selalu bagi pendapat yang bernas yang membantu aku…banyak membantu aku……yang teman aku bila aku ketakutan….xpernah nak mengeluh…tak ada sape kawan aku yang sangup berjaga untuk teman aku bila aku ketakutan…bila ada perkara yang menakutkan…aku salu cari kau…sebab bila berada di sisi kau…aku rasa selamat….kaulah satu2 nya….yang membuat aku rasa selamat…hehehe…ikhlas dari hati oke…maf aku x contect ko..xbalas masej ko…aku story dari sini jerr..aku rindu ko sangat2 ema…nt lo ade mase..aku pegi uma ko…nak tido dalam kelambu lagi…syokk…hehe ^_^
Farahhhh….!!!! Kakaq kami..!!!...Mis u too…ape lah cerita kamoo kan…rindu dengan gelagat mu….aku rindu dengan jeritan kau lah….lame xdengar…hehehe….pasnie…mybe kita xkan bersama lagi dalam hari sukan kamsis…xdapatlah tengok ko bersenam aerobic lagi..tapi ko salu kol aku tanye pekembangan aku…thanks sayang ku farah….farah…kita je yang tinggal…harap..ko pun xpegi jauh dari aku…lo x…dengan sape aku nak kongsi masalah aku lagi….niat ko,yang ko cakap gan aku tu…batalkan yee farahh….kita graduate sama2 yee….janganlah tinggalkan aku plak fara…sedih sangat2…aku masih ade tuk dengar semua cerita2 mu farah…walaupun jauh…aku sentiasa mengingati korang…miss u kakaqku fara….…^_^
Sarah…umm…kecikkkk….!!!!! Hehe…dah terbiasalah…harap ko xkesah ae….umm…semester nie…ko dah jauh gan kiteorg…tapii…ko tetap ingat kat kitorg lagi…miss la time kita mula2 kenal dulu…jalan sama2,makan sama2,mandi sama2 (tp lain2 bilik air oke..)hehehe…tp sem nie kita dah jauh kan…thnkss sebab ajarkan aku  mathematic  yee…aku dah pun lulus…alhamdulillah…pasnie..jenguk2lah aku gan fara….ema kena g practical sem depan….tingal aku gan fara jerr…lo ade mase…bole la kita makan besama lagi yee…gud luck yee kecik…miss u…^_^
Siti Nur Atikah ibrahimm……..hehehe….miss ko jugaklah…..harap sem depan leh jupe ko lagi….thnkss selalu dengar masalah aku….walaupun aku salu bz jee…bila ko tegur aku at skype…maaf..sebabb…aku memang betul2 bz….bukan xmo layan…and..ko dah makin tembam laa….bila skyp gan ko ritu…nielah kawan aku yang paling banyak masa…btul x…on time je bole teman aku…pergi kemana saja…heheh…thnkss ika….tapii..aku xleh cakap kat ko depan2 yang aku sayang ko….nt aku kena kacau…kat sini aku nak cakap…aku rindu ko sangat2 and sayang ko sangat2….muahhh…hehehe…(kalu kat luar nie…mmg da kena aku gan budak busyukk nie…:p) thnkss salu bantu aku bila aku memerlukan….ko suke arr usik aku..jadi aku kena hati2…sat g aku menjerit kang…hehehe….^_^
Korang…sem satu dan sem dua…kita epy besama kan…tapi sem dua ika duk lua…dari lima orang jadilah empat orang…sem tiga..kecik xjoin kita lagi…dari empat..tinggallah tiga…and..sem lima nati…ema practical…tingallah aku berdua dengan faaraahh…ummm…perpisahan demi perpisahan yang berlaku…tapii…korang engat tau…biaarlah jarak yang memisahkan kita…tapi bukan persahabatan yang memisahkan kita…engat tu….kalu ade masalah…kita masih bole kongsi bersama lagi kan…ummm….
Nie gamba kita zaman dlu2…mase budak2 g….hehehe
Gamba nie sewaktu pekenalan kita yang pertama….korang egt lagi x…masing2 masih lagi malu2..hari pertama kita di POLIMAS…sweet t sangat time nie kan….^_^ love u all…


Nie pulak kita jadi fasilitator untuk minggu suai kenal pelajar baru…wazi pon hanya tingal kenangan jee kan….=(
Comel-comel….hiihii…^_^
 
Ummm……rindu kan time nie…=D

Hmmm….nampaknya sampai disini sahajalah yang dapat aku coretkan…xbanyak yang boleh aku tulis…sebabb aku sudah malas menaip…hehehehee…..ape-ape pun…aku rindu korang sume…^_^
Aku harap…kita masih boleh berjumpa lagi…and koranggg….kalu nak kahwin…jangan lupa hantar kad jemputan kat saya yang jauh di sini...
Assalamualaikum….selamat sejahtera…^_^