me.....!!!!

me.....!!!!
zUrA aFFiizA

Wednesday, 5 September 2012

TeRiiNgiiN mEnCubA......

assalamualaikum...salam sejahtera :)

harini tergerak hati nak bukak dan bace blog2 yang terpilih...so,bila dah tengok blog2 yang ade...hurmm...cantiknya...dan ade je masej2 yang hendak disampaikan...juga benda2 yang nak dikongsi bersama...it's look so nice lha...

hmmm....dalam hati nie teringin jugak nak jadi sorang blogger (angan2 je tuh) haha...

then..beberapa saat selepas itu...aku punyai satu idea untuk memeriahkan blog aku nie...dan aku tahu entri ape yang patut aku masukkan...yang bole buad aku hepy menulis...dan juga orang lain tak jemu nak membaca...insyaallah...tak salah mencuba rasanya...kan..kan :)

haha...nantikan lha...entri2 yang best untuk di baca nanti :) (sekadar ingin mencuba...) mudah-mudahan menjadi..

selamat malam ((:

Saturday, 1 September 2012

NoThiNg tO sAys......

Harini aku hepy sangat-sangat...nak tau tak kenapa?? sebab..harini aku dapat luangkan masa dengan seseorang...walaupun dah duduk dekat...tapi kami jarang jumpa...nak keluar pun sesekali jer...

nie gamba aku !!
nie gamba dia !!

nie adalah gambar peneman kami !!


hehe ~ yang nie...biarlah rahsia


~sweet~