me.....!!!!

me.....!!!!
zUrA aFFiizA

Thursday, 26 April 2012

sAtu tAhUn sAtU buLaN


assalamualaikum ...

    27 hb setiap bulan pasti mengingatkan aku tentang sesuatu…untuk pertama kalinya hatiku benar-benar di miliki seseorang…mungkin orang nampak biasa sahaja pada dirinya…tapi bagiku…dialah yang teristimewa buadku…
sori saiya curi2 snap mase skype


Dah 13 bulan aku mengenali dia…susah senang aku dia selalu berada di sisiku…selalu memberikan semangat padaku..nasihat yang berguna…mungkin kehadirannya sedikit sebanyak mengubah diriku ke arah kebaikan…awak tak pernah marah , tengking atau amik hati dengan saya sewaktu saya melakukan kesilapan..tapi awak berikan nasihat dengan cara yang baik…tu yang membuatkan saya senang na bekongsi susah senang saya besama awak…semakin hari aku bersamanya…semakin hatiku tertarik pada dirinya…yang mungkin ada suka dan duka melayani diriku ini yang terlalu-lalu cerewet…walaupun kadang-kadang kesabaran awak hilang dalam melayan saya yang banyak songeh nie…saya mintak maaf ae…terima kasih kerana terima diri yang terlalu-lalu banyak kekurangan ini…sudi menjadi cahaya yang menerangi hidup yang suram ini…insyaallah saya akan cuba mengubah diri ini menjadi yang terbaik buad awak satu hari nanti…hopfully awak terima baik buruk yang ada pada saya…thanks make me smile every second…pastinya u are the special person in my heart…halangan tu pasti ada dalam setiap perhubungan…saya harap…setiap halangan yang kita lalui menguatkan lagi perhubungan nie…I’ll be waiting for u k…Insyaallah…saya akan buad awak tersenyum juga sepertimana awak mengukirkan senyuman di bibir saya tak kira saya sedang bersedih atau sedang gembira…saya akan tersenyum selagi saya mampu untuk tersenyum dan buad awak happy…ehehe J ok awak thanks sbb sudi bace benda mengarut saya buad nie…sepanjang 13 bulan ini mungkin macam- macam cara kita lakukan untuk mengingati tarikh ini…alhamdulillah tarikh ini selalu jatuh pada hari yang baik…hari ini..saya luahkannya melalui hasil tulisan saya nie…ape pun terima kasih.... 

kerana awak yang selalu ingat tarikh nie dan saya yang selalu lupa…maaf..tak lupa dah..hihihihi J
Walaupun kadang-kadang saya terlalu alpa dengan kemewahan dunia…terima kasih kerana selalu mengingatkan saya sebagai makhluk ciptaannya di dunia ini…awak sudah cukup baik untuk saya mensyukuri nikmatNYA…saya cukup bertuah kerana memiliki hati awak…saya tidak pndai mengungkap dgn kata2…harap awak faham cara saya…thnks 




terima kasih......