me.....!!!!

me.....!!!!
zUrA aFFiizA

Thursday, 30 August 2012

who am i ???


Assalamualaikum dan salam sejahtera



Hai..im twenty now !! oh, sudah 20 umurku...alhamdulillah,syukur kehadrat illahi kerana aku masih lagi berpeluang untuk meneruskan kehidupan ini J  walaupun banyak sangat-sangat halangan yang aku lalui untuk meneruskan kehidupan ini...ALLAH S.W.T tidak akan menguji diluar kemampuan umatnya...walaupun kadangkala ujiannya membuatkan aku lemah..namun aku tahu..DIA selalu ada untukku..setiap masa..yang selalu memberikan aku kesusahan dan juga kesenangan..itu semua untuk menguji sejauh mana kuatnya keimanan ku terhadapNYA... J

Kedewasaan ini akan membuatkan aku lebih matang dan kuat untuk menghadapi segala ujian dan cabaran yang bakal mendatang...insyaallah J berharap agar diriku lebih kuat dan bersedia selepas ini..untuk mengharungi segalanya di atas kaki sendiri tanpa mengharapkan sesiapa J be a strong women from now on.

Hari lahirku tahun ini begitu berbeza sekali J kalau tahun lepas ianya tidak member apa-apa makna padaku walaupun aku tahu,aku harus mensyukuri nikmatnya kerana masih berpeluang menyedut dan menghembus nafas keluar J mungkin hari lahir kali ini membuatkan aku berfikiran lebih matang dan lebih mengenali diriku serta mensyukuri nikmatnya...
Setiap orang pasti akan berubah..berubah lha kearah kebaikan J percayalah pada diri..

tiada siapa yang akan percaya pada diri kita melainkan diri kita sendiri...dan tiada siapa yang boleh mengubah diri ini melainkan kita sendiri... J

Monday, 13 August 2012

nEw ^_^

haii...


hari nie aku buad lembaran baru tok blog aku....saje je tukar angin..hihih..actually nie pun...kawan aku ajar sikit2...aku nie mane lah nak reti blogging2 nie...hehe...insyaallah nati aku upgrade lagi supaya jadi lebih menarik...hihii...baru ade semangat na bukak blog selalu
..
. (^_^)V